سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چون طلیعه نعمتها به شما رسید ، با ناسپاسى دنباله آن را مبرید . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :24
بازدید دیروز :1
کل بازدید :38418
تعداد کل یاداشته ها : 27
103/2/25
12:55 ع

 

 

 

شهید مهدی زین الدین

 

 

شهید مهدی زین الدین

 

 

تولد :

در 18 مهر ماه سال 1338در کانون گرم خانواده مذهبی سیاسی و انقلابی از پیروان مکتب سرخ تشیع در تهران دیده به جهان گشود .

 

تحصیلات :

وی دوران ابتدایی خود را در شهر خرم اباد گذرانید و سپس با نمرات بسیار خوبی دوره متوسطه را پشت سرگذاشت در کنار این تحصیلات وی به تعلیم قران و مطالعه کتاب های مذهبی علاقه خاصی نشان داد .

پس از دیپلم توانست در امتحان ورودی دانشگاه (کنکور سال 1356)رتبه چهارم رشته پزشکی دانشگاه شیراز را کسب کرد اما به علت ان که دید در صورت ادام تحصیل مجبور است مغازه پدرش را که سنگری بر ضد طاغوت می دانست رها کند انصراف داد . در کتاب فروشی پدرش اعلامیه های امام (ره)و کتاب های مذهبی مانند رساله امام خمینی (ره)توضیع می شد و مدتی بود که ساواک پدرش را دستگیر و تبعید کرده بود.

 

 

شهید مهدی زین الدین

 

 

زندگی نامه:

وقتی کودکی از سلاسه نور متولد شد شاید هیچ کدام از اهالی روستای سرابه کچو بود نمی دانستند ، سید حسین کوچک چه اینده بلندی دارد ولی به گمانم پدر بزرگش «سید عبدالباقی»که از اوتاد زمان بود می دانست ؛خودش دعا کرده بود که نوه اش از علمای اسلام باشد آن موقع 1287 ه. ش بود .

او را بعد ها مدرس نامیدند به خاطر مهارت درخشانش در تدریس فقه و اصول حکمت و فلسفه  و عرفان اخلاص ، و به خاطر زهد و تقوای علی وارش !

چون سید اسماعیل پدر کودک برای وعظ و تبلیغ به روستای اطراف می رفت ، سید عبدالباقی به تعلیم و تربیت نوه کوچکش کمر بسته بود ؛ از شش سالگی شروع کرد تا چهارده سالگی ، به خصوص این دو سال اخر که سید حسین دیگر سایه پدر بزرگ را بر سر نداشت .

 

 

شهیدزین الدین

 

رفتار شناسی شهید زین الدین :

 

زین الدین شخصیت پر جاذبه داشت . به دور از هر گونه ریا و در کمال صداقت و پاکی به گونه ای رفتار می کرد که دیگران خواسته یا نا خواسته به حوضه نفوذ و دوستی او کشیده می شدند . هرگز دربند تشریفات و ظواهر نبود . در جمع رزمندگان حاضر می شد و با ان ها غذا می خورد و درد دل هایشان را می شنید و از همه مهم تر ان ها را بسیار احترام و تکریم می کرد . در سیره او قاطعیت ، ابهت ، ابتکار و هوشمندی ، تلاش خستگی نا پذیری ، تربیت فرماندهان جوان همگی فصل های مهمی محسوب می شوند که باید به ان ها مدیریتی قوی و شم خاص فرهنگ سازی را نیز اضافه نمود . بسیاری از رزمندگان ، به علت تواضعش او را یک بسیجی عادی تشخیص می دادند اسمش را همه جا شنیده بودند ولی چهره اش را ندیده بودند..

شهید مهدی زین الدین

 

 

فرمانده دل ها     

هنر و فرماندهی او فرمان راندن بر قلب ها و دل بسیجیان بود روحیه قوی و مقاومت بی نظیر از خصوصیات ذاتی اش بود اما با این وجود در مسئولیت فرماندهی وظیفه ای مضاعف را بر دوش خود احساس می کرد این خصوصیت او باعث شده بود که به تکیه گاهی مطمئن و بر صلابت در لشگر و حتی در کل صحنه ی جنگ تبدیل شد او خود را وقف جبهه کرده بود هیچ یک از مسائل شخصی خود را بر جنگ ترجیح نمی داد .

لشگر 17 علی بن ابیطالب (ع)از اسفند ماه 1360و در جریان شکل گیری سازمان رزم سپاه شاهد حضور و فعالیت یگانی به عنوان تیپ 17 علی بن ابیطالب  در صحنه جنگ هستیم که بعد ها لشگر گسترش پیدا کرد . در استانه عملیات رمضان معرفی فرماندهان جدید ضرورت پیدا کرد شهید زین الدین در سن 23 سالگی فرماندهی لایق برای لشگر گردید این لشگر در تب و تاب  نبرد قهرمانانه با دشمن قدرتمندانه وارد عرصه پیکار شد و به برکت خون شهدا در لحظات حساس و سرنوشت ساز به شایستگی ماموریت خود را به انجام رسانید و عنوان لشگری خط شکن در عملیات های والفجر مقدماتی و الفجر 3 والفجر4 خیبر و پیروزی های افتخار افرین بدست اورد و تا اخرین لحظات جنگ را روشن دفاع و مقاومت را هم چون فرمانده ی شهیدش ادامه داد .

 


 

 

شهید مهدی زین الدین


89/11/30::: 9:42 ع
نظر()